Euroleague: Χωρίς φιλάθλους το Final 4 της Κολωνίας!

Gazzetta team
Euroleague: Χωρίς φιλάθλους το Final 4 της Κολωνίας!
Η Euroleague ανακοίνωσε πως το Final 4 της Κολωνίας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Η πανδημία του κορονοϊού δεν θα επιτρέψει στους φιλάθλους της Euroleague να βρεθούν στο Final 4, στα σημαντικότερα ματς της διοργάνωσης στην Κολωνία.

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε πως το Final 4 του 2021 στην Lanxess Arena της Κολωνίας θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, αφού βάζει σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλάθλων, των συμμετεχόντων και των παικτών

Αναλυτικά

To Final 4 της Euroleague στην Κολωνία θα γίνει χωρίς κόσμο. Η Euroleague Basketball οφείλει να ανακοινώσει πως εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού και σε συνεργασία με τις συστάσεις των Γερμανικών Αρχών, αποφάσισε πως θα διοργανώσει το Final 4 χωρίς κόσμο. Η απόφαση πάρθηκε παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος μετά την περσινή σεζόν που ακυρώθηκε και σκεπτόμενη εναλλακτικά σενάρια και επιλογές που θα επέτρεπαν ορισμένους οπαδούς και θα διασφαλιζόταν η υγεία και η ασφάλεια.

Έτσι επειδή η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων και των συμμετεχόντων παραμένουν βασική προτεραιότητα μας, το Final 4 θα περιοριστεί μόνο στην παρουσία των ανθρώπων των ομάδων, του προσωπικού του γηπέδου και των διαπιστευμένων media εξαιτίας των πρωτοκόλλων υγιεινής. Η Euroleague θα παρέχει επίσης τις ίδιες υπηρεσίες σε όλους τους δημοσιογράφους, δηλαδή και σε εκείνους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην Κολωνία λόγω της πανδημίας.

Επίσης η Euroleague Basketball δουλεύει για να φέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε όλους τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του Final 4 στη Lanxess Arena της Κολωνίας (28 και 30 Μάη). Όπως και η σεζόν 2020-21 ήταν διαφορετική από τις άλλες εξαιτίας της απουσίας των φιλάθλων λόγω της πανδημίας, έτσι και το Final 4 δεν θα είναι το ίδιο δίχως εκείνους.

Η Euroleague θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς για την υπομονή και την αφοσίωση τους σε μια τέτοια σεζόν, κάτω από αυτές τις περιστάσεις και ανυπομονεί να έρθει η μέρα που όλοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα παιχνίδια από κοντά, σε γήπεδα σε όλη την Ευρώπη.

Με στόχο να φέρουμε το Final 4 στους οπαδούς στα σπίτια τους, η Euroleague θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες μια σειρά από πρωτοποριακά projects και περιεχόμενο που θα επικεντρώνεται στις ψηφιακές πλατφόρμες, για να δώσουμε στους οπαδούς μας αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια, με στόχο να βάλουμε τους οπαδούς πιο κοντά από ποτέ στους παίκτες και τις ομάδες, κατά την διάρκεια των πιο σημαντικών στιγμών στο Final 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χεζόνια: «Μ@λ@κ@, με ρωτάς αν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό;» (gTV)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.