Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε και τρίτο κρούσμα κορονοϊού!

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε και τρίτο κρούσμα κορονοϊού!

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε και τρίτο κρούσμα κορονοϊού!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επισήμως πως ακόμα ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό έπειτα από την επιστροφή της ομάδας από τη Ρωσία.

Τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα (16/4) τα μέλη του Παναθηναϊκού έπειτα από την επιστροφή της ομάδας από τη Ρωσία όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή EuroLeague με τις δυο ήττες από τη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ έδειξαν ακόμα ένα κρούσμα.

Έτσι, το σύνολο των κρουσμάτων έφτασε στα τρία, έπειτα από τα δυο μέλη που ανακοίνωσε χθες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Αναλυτικά

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς (16/4) ελέγχους ένα ακόμη μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19. Η κατάσταση των τριών συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ».

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τις εξ αναβολής αναμετρήσεις:

Κυριακή 18/4
Εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής
PAOK Sports Arena (17:00): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 live)

Τρίτη 20/4
Εξ αναβολής 20ής αγωνιστικής
Ιβανώφειο (15:00): Ηρακλής – Παναθηναϊκός

Σάββατο 24/4
Εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής
ΔΑΚ Τόφαλος (17:00): Προμηθέας – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 live)

- Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.