Οι εξηγήσεις του Τζόρτζεβιτς για την αποτυχία της Βίρτους

Οι εξηγήσεις του Τζόρτζεβιτς για την αποτυχία της Βίρτους

Οι εξηγήσεις του Τζόρτζεβιτς για την αποτυχία της Βίρτους
Η Βίρτους Μπολόνια έμεινε εκτός τελικών EuroCup, αποκλείστηκε από την επόμενη EuroLeague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παραδέχθηκε την αποτυχία των Ιταλών να πετύχου τον μεγάλο στόχο.

Η Βίρτους Μπολόνια μέτρησε 18 συνεχόμενες νίκες στο EuroCup πριν από την ημιτελική σειρά με την Ούνικς Καζάν, έκανε αρχικώς το 1-0 στη σειρά με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και βρέθηκε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς και, κατ’ επέκταση τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague.

Παρ’ όλα αυτά, η Ούνικς έφερε τη σειρά στα ίσα στη Ρωσία και το βράδυ της Τετάρτης 14/4 σόκαρε τους Ιταλούς, επικρατώντας με 100-107 και πανηγυρίζοντας την επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι η Ούνικς δεν έδωσε τα τελευταία δυο παιχνίδια της στη VTB League της έδωσε περισσότερη ενέργεια. Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε έναν παίκτη λιγότερο, τον Τεσιτόρι ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Θα μας έδινε λύσεις κόντρα στους ψηλούς της Ούνικς διότι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στη ρακέτα… Ο Καναν πέτυχε ένα πραγματικά τυχερό σουτ… Πέτυχαν 107 πόντους, επομένως αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καλά στην άμυνά μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι όμως στο τέλος της ημέρας, δυο ήττες στέρησαν τον μεγάλο στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στους τελικούς και η συμμετοχή στην EuroLeague» ανέφερε σχετικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίρτους-Ούνικς 100-107: «Μπαμ» στη Μπολόνια και στην EuroLeague η ομάδα του Πρίφτη!