Η Μπάγερν επιθυμεί να ανανεώσει με τον Τρινκιέρι!

Η Μπάγερν επιθυμεί να ανανεώσει με τον Τρινκιέρι!

Gazzetta team
Η Μπάγερν επιθυμεί να ανανεώσει με τον Τρινκιέρι!
Ο πρόεδρος της Μπάγερν εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να συνεργάζεται η ομάδα με τον Αντρέα Τρινκιέρι και τη νέα σεζόν.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι κάνει εντυπωσιακή δουλειά στη Μπάγερν, καταφέρνοντας να οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την ομάδα στα playoffs της Euroleague.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών Χέρμπερτ Χάινερ έδειξε την επιθυμία του για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Οι δύο πλευρές έχουμε συμφωνήσει να επικεντρωθούμε στην φετινή σεζόν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μας αρέσει η δουλειά που κάνει με πάθος . Από τις συζητήσεις μας καταλαβαίνω ότι του αρέσει η ζωή στο Μόναχο. Δεν είμαστε μόνο εμείς που θέλουμε να συναντηθούμε σύντομα για να μιλήσουμε για το μέλλον.

Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Συμφωνήσαμε ότι θέλαμε να κάνουμε πιο ελκυστική, αθλητική και επιθετική τη Μπάγερν. Θέλαμε τον ιδανικό προπονητή και επιλέξαμε τον Αντρέα μεταξύ πολλών υποψηφίων. Ήμασταν τυχεροί με την επιλογή αυτή.

Όλα μπορούν να συμβούν στα playofs. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας. Όταν χτίζεις μία ομάδα σαν τη δική μας, πρέπει να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα», ανέφερε.