Ολυμπιακός - Ζενίτ: Μια νίκη που θα φέρει αυτοπεποίθηση

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - Ζενίτ: Μια νίκη που θα φέρει αυτοπεποίθηση
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο με δυναμική, θα έκανε την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στο ΣΕΦ και αντιμετωπίζει την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:00, NS1). Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 12-16, οι ελπίδες πλέον είναι ελάχιστες έως μηδαμινές για τα playoffs και θέλει καλές εμφανίσεις, για να γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Με την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα σταμάτησε το κακό σερί του και πλέον ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, θα έκανε την διαφορά. Η Ζενίτ από την πλευρά της είναι στο 16-11 και έχει δείξει χαρακτηριστική σταθερότητα, μέσα στην σεζόν. Προέρχεται από την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει 3-5, στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε 24 ασίστ και μόλις 8 λάθη και αυτό έκανε την διαφορά. Θα είναι κλειδί να βρεθούν πάλι σε καλή μέρα οι δύο γκαρντ της ελληνικές ομάδας και να βγάλουν εκτός ρυθμού τον Πάνγκος.

Η ρωσική ομάδα είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα της διοργάνωσης, αφού δέχεται μόλις 75,3 πόντους ανά παιχνίδι. Ακολουθεί την συνταγή με δυνατή άμυνα και υπομονή στην επίθεση, για να φτάνει στα θετικά αποτελέσματα.