Euroleague: Τέλος οι μεταγραφές, όλες οι προσθήκες των ομάδων (πίνακας)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Euroleague: Τέλος οι μεταγραφές, όλες οι προσθήκες των ομάδων (πίνακας)
Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλες τις προσθήκες των ομάδων, ο «πρωταθλητής» Παναθηναϊκός και τα «μπαμ» από το NBΑ που έκαναν «πράσινοι», Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε.

Εδώ και λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Euroleague. Οι 18 ομάδες θα πορευτούν πλέον με τους παίκτες που έχουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Οι προσθήκες που έγιναν αφού είχε ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση έφτασαν τις 24 με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτιά με τέσσερις νέους παίκτες.

Αναφερόμαστε σε παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όχι σε περιπτώσεις Ερτέλ (Βιλερμπάν), Βοϊτσεχόφσκι (Αρμάνι) και Τι Τζέι Μπρέι (Παναθηναϊκός).

Μόλις τέσσερις ομάδες έμειναν όπως σχεδιάστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο αφού Άλμπα Βερολίνου, Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια δεν πρόσθεσαν ούτε έναν καινούριο παίκτη.

Οι σημαντικότερες μεταγραφές έγιναν από την Μπαρτσελόνα με την έλευση του Πάου Γκασόλ, τον Παναθηναϊκό με την υπογραφή του Μάριο Χεζόνια και της Φενέρμπαχτσε με τους Μάρκο Γκούντουριτς και Κάιλ Ο' Κουίν.

Άλλες προσθήκες έγιναν για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και άλλες αναγκαστικά λόγω τραυματισμών όπως συνέβη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μάικλ Έρικ επειδή χάνει τη σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ) και τον Ολυμπιακό (Κώστας Κουφός επειδή χάνει τη σεζόν ο Χασάν Μάρτιν).

Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλες τις προσθήκες των ομάδων μετά την 1η αγωνιστική της σεζόν, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως μία περίπτωση δε στέριωσε για καιρό (Σάικς στον Παναθηναϊκό) ενώ η Ζενίτ έχει ανακοινώσει εδώ κι ένα μήνα τον Ταρίκ Μπλακ, αλλά αυτός δεν έχει πάει ακόμη καν στην Αγία Πετρούπολη!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΜΑΔΑΠΡΟΣΘΗΚΗ
Άλμπα ----------
Αναντολού ΕφέςΝτζάναν Μούσα
Αρμάνι Τζέρεμι Έβανς
Ερυθρός ΑστέραςΤζόνι Ο' Μπράιαντ, Λάντρι Νοκό, Κίνο Κολόμ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας Μάικλ Έρικ, Ίφε Λούντμπεργκ
ΜπάγερνΤζέιμς Γκιστ, Ντι Τζέι Σίλεϊ
ΜπαρτσελόναΛίο Βέστερμαν, Πάου Γκασόλ
ΦενέρμπαχτσεΜάρκο Γκούντουριτς, Άλεξ Πέρεζ, Κάιλ Ο' Κουίν
Χίμκι Αντόν Πονκρασόφ
ΒιλερμπάνΝτέρικ Ουόλτον Τζ.
Μακάμπι Τι Τζέι Κλάιν
Ολυμπιακός Κώστας Κουφός
ΠαναθηναϊκόςΚίφερ Σάικς (αποχώρησε), Σέλβιν Μακ, Λευτέρης Μαντζούκας, Μάριο Χεζόνια
ΡεάλΆλεξ Τάιους
Βαλένθια ----------
Μπασκόνια ----------
Ζαλγκίρις ----------
ΖενίτΤαρίκ Μπλακ