Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Μπρέι και... παίζει στο κύπελλο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Μπρέι και... παίζει στο κύπελλο

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Μπρέι και... παίζει στο κύπελλο
Ο Τι Τζέι Μπρέι αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα (8/2) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να αγωνιστεί κανονικά στα ματς του Κυπέλλου.

Από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε ο Αμερικανός γκαρντ από τη Σαραγόσα όπου αγωνιζόταν ως δανεικός, ήταν ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά υπάρχουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η λύση της συνεργασίας του με την Μπάγερν και στη συνέχεια να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου στον Παναθηναϊκό ώστε να μπορέσει να δώσει το «παρών» στα ματς του Κυπέλλου και να τεθεί στην διάθεση του Όντεντ Κάτας στον προημιτελικό κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Τι Τζέι Μπρέι θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Αθήνα (8/2) και είναι ζήτημα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας μαζί του, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 11 μας της ACB με τη φανέλα της Σαραγόσα έχοντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 2,2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 83% στις βολές.