Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Φόστερ!

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Φόστερ!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Φόστερ!
Με το ένα πόδι στην έξοδο του ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη χρησιμοποιήθηκε λίγο και έδειξε εντελώς έξω από τα νερά του. Απέναντι στην Χίμκι και σ' ένα -θεωρητικά πάντα- εύκολο παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον Όντεντ Κάτας.

Όπως φαίνεται ο Ισραηλινός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Αμερικανό γκαρντ και με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» αναζητούν πλέι μέικερ για να βρεθεί στο πλευρό του Σέλβιν Μακ, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Κάτας αφήνει συνέχεια ανοικτό το ενδεχόμενο να προβεί η ομάδα σε αλλαγή, με τον Μάρκους Φόστερ να αποτελεί εκείνον που θα δει -όπως φαίνεται- την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να υπάρχει λύση της συνεργασίας έχοντας ικανοποιηθεί και οι δύο πλευρές. Οι μεν «πράσινοι» να μην προχωρήσουν σε κάποια αποζημίωση, ο δε Φόστερ να έχει εξασφαλίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν μη τι άλλο αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες...