Λαρεντζάκης: «Να παλέψουμε, να νικήσουμε και να κλείσει ο χρόνος θετικά»

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Να παλέψουμε, να νικήσουμε και να κλείσει ο χρόνος θετικά»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας για το παιχνίδι με την Χίμκι για την 17η αγωνιστική της EuroLeague (29/12, 19:00) αναφέρθηκε στα κλειδιά του αγώνα.
Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων, είπε αρχικά για το ματς: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Κίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά».

Όσον αφορά «κλειδιά» του αγώνα, είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Για το τι θα άφηνε πίσω του από το χρονιά που φτάνει στο τέλος της, απάντησε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμους… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».