Βόβορας: «Πετάξαμε 20 λεπτά, δεν είμαστε χαρούμενοι»

Gazzetta team
Βόβορας: «Πετάξαμε 20 λεπτά, δεν είμαστε χαρούμενοι»
Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι η ομάδα του ξόδεψε ένα ολόκληρο εικοσάλεπτο.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν προσεγγίσαμε με το σωστό τρόπο το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι και δεν παίξαμε καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Κλειδί του αγώνα ήταν ότι ξοδέψαμε 20 λεπτά για να μπούμε στο ματς» σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σωστά πνευματικά, ο Νέντοβιτς ένιωσε καλά, έβαλε δύσκολα σουτ όμως αυτή είναι η ποιότητά του. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να παίρνουμε νίκες και πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια καλύτερα από τo ξεκίνημα του ματς. Να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε εντός και εκτός έδρας».

Και κατέληξε: «Νομίζω έπαιξε ρόλο η άμυνα στο ένας εναντίον ενός. Ο Ουίλμπεκιν σκόραρε και έδειξε την ποιότητα του. Κάναμε κάποια μικρά λάθη που δεν τον παγιδέψαμε και του δώσαμε την ευκαιρία να πάρει δύο δύσκολα σουτ. Παίκτες όπως οι Νέντοβιτς και Ουίλμπεκιν, μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε ομάδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.