Παναθηναϊκός: Επίσημα «πράσινος» ο Μαντζούκας για πέντε χρόνια!

Παναθηναϊκός: Επίσημα «πράσινος» ο Μαντζούκας για πέντε χρόνια!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Επίσημα «πράσινος» ο Μαντζούκας για πέντε χρόνια!
Ο Λευτέρης Μαντζούκας ανήκει με κάθε επισημότητα στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο!

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα και έκαναν δικό τους το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ και έναν από τους καλύτερους ευρωπαίους στην ηλικία του.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Λευτέρη Μαντζούκα (17χρ., 2.07μ.) από τον Προμηθέα Πάτρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την άψογη συνεργασία. Ο τρόπος προσέγγισης και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών της με την ονομασία «ΝΟΥΣ», το οποίο λειτουργεί από το 2014, βοηθούν τα μέγιστα στην εξέλιξη τόσο του αθλήματος, όσο και των νέων αθλητών που μαθαίνουν το μπάσκετ κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

Στις 14 Φεβρουαρίου 2017, σε ηλικία μόλις 14ων ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Προμηθέα Πάτρας στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι εναντίον του Πανιώνιου και έτσι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων.»

Διαβάστε ακόμη:

«Colpo grosso» με Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός!

Προμηθέας Πάτρας: Ανακοίνωσε Μαντζούκα στον Παναθηναϊκό