Μακάμπι: 6/8 ήττες της είναι από 4 πόντους και κάτω! (vids)

Μακάμπι: 6/8 ήττες της είναι από 4 πόντους και κάτω! (vids)
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δει τις επτά από τις έντεκα φετινές αναμετρήσεις της, να κρίνονται σε διαφορές κάτω των 4 πόντων! Ποιο είναι το ρεκόρ της σε αυτά τα ματς; 1-6!
Κάτι τρέχει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και το φινάλε δεν της ταιριάζει. Μάλλον την τρομάζει. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο των Ισραηλινών: Επτά φετινά ματς έχουν κριθεί με διαφορά τεσσάρων και λιγότερων πόντων, τα έξι εις βάρος της Μακάμπι!
Ο παράγοντας τύχη είναι σημαντικός στον αθλητισμό και αυτή μοιάζει να λείπει από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Απόψε (26/11), η Μακάμπι έχασε την παράταση από την Αρμάνι Μιλάνο, με νικητήριο σουτ του Μάλκολμ Ντιλέινι και ενώ οι Ισραηλινοί είχαν ένα σουτ απελπισίας από το κέντρο και προηγήθηκαν 4 πόντους, 30'' πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Απέναντι στη Βαλένθια, δέχτηκε λέι απ απ' τον Φαν Ρόσομ για το τελικό 82-80.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τρίποντο στη λήξη από τον Χάρισον (85-82), ενώ ένα χαμένο τρίποντο (ξανά) του Ουίλμπεκιν έφερε την ήττα και από την Μπάγερν (85-82).

Η απώλεια στην έδρα της ΤΣΣΚΑ ήρθε ξανά στο φινάλε, με 76-72 και ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιχείρησε με τρίποντο να μειώσει το σκορ.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτή που έχει προκύψει τις λιγότερες φορές. Νίκη! Στην παράταση κόντρα στη Χίμκι, με τον Ουίλμπεκιν να δίνει τη νίκη με μία ελεύθερη βολή στα 10'' (89-87).