Η EuroLeague απέκτησε το δικό της διαδικτυακό κατάστημα!

Gazzetta team
Η EuroLeague απέκτησε το δικό της διαδικτυακό κατάστημα!
Όλα τα προϊόντα της EuroLeague με ένα κλικ! Το νέο online store της EuroLeague, σε συνεργασία με την Amazon, μόλις άνοιξε και... μυρίζει μπάσκετμπολ!

Καλορίζικο! Η EuroLeague μόλις απέκτησε το νέο διαδικτυακό κατάστημά της σε συνεργασία με την Amazon, το οποίο διαθέτει τα πάντα για τις ομάδες που αγωνίζονται στη λίγκα. Τέσσερις ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός (Ζαλγκίρις, Μπασκόνια, Βαλένθια οι άλλες τρεις) θα διαθέτουν και τα επίσημα προϊόντα τους, μέσα από το online store της EuroLeague.

Εκτός από τα προϊόντα με τα λογότυπα των 18 ομάδων, αλλά και άλλα που θα έχουν αποτυπωμένη τη μορφή των παικτών, η EuroLeague διαθέτει και ποικιλία ρολογιών Jaques LeMans, τα οποία φέρουν το έμβλημα της διοργάνωσης.

«Η EuroLeague συμμάχησε με την Amazon, την κορυφαία εταιρία στον κόσμο στην παράδοση αγαθών, προκειμένου κάθε φίλαθλος, όπου και αν βρίσκεται, να έχει πρόσβαση στα προϊόντα της διοργάνωσης και να έχουν τη δυνατότητα να δείξουν την αγάπη για την ομάδα τους και το παιχνίδι», τόνισε η Chief Business Officer της EuroLeague, Ροζέρ Κεράλτο.

Για όποιον θέλει να επισκεφθεί το κατάστημα, μπορεί να το πράξει στις παρακάτω διευθύνσεις:

www.amazon.co.uk/euroleaguestore, www.amazon.it/euroleaguestore, www.amazon.de/euroleaguestore, www.amazon.fr/euroleaguestore, www.amazon.es/euroleaguestore