Μακ: «Ήρθα εδώ για να νικάω» (vid)
Ο Σέλβιν Μακ σταμάτησε στους 18 πόντους την πρώτη φορά που φόρεσε την πράσινη φανέλα. Ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του εμφάνιση, αλλά στο αποτέλεσμα. Στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Αναντολού Εφές με 80-77.
Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε στην κάμερα της Nova: «Δεν με ενδιαφέρει η ατομική διάκριση. Ήρθα εδώ για να νικάω. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς. Δεν στέκομαι στην δική μου εμφάνιση. Είχε πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο ο Μίσιτς, σκόραρε και έτρεξε το γήπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφές πρέπει να είσαι συμπαγής για 40 λεπτά και να μην έχεις νεκρά διαστήματα. Στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε.
Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε πάντα ενέργεια και προσπάθεια. Θέλω να κάνω τα πάντα πιο εύκολα για μένα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ καλά η ομάδα με υποδέχτηκε με θερμό τρόπο ανυπομονώ να τελειώσει το lockdown για να απολαύσω τη ζωή στην Αθήνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν σήμερα δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό για δυσφήμιση, όλοι αυτοί που υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμισαν τους τίτλους σας;»
- Ποέτα: «Από τα φαβορί της Euroleague ο Παναθηναϊκός, εξαιρετικά προπονημένη ομάδα από τον Ομπράντοβιτς»
- Παναθηναϊκός: «Στα ψέματα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, μόνο αλήθειες»