Νέντοβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλει η ΤΣΣΚΑ» (vid)
Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζυγώνει (6/11, 21:30) και οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης μίλησαν για την αναμέτρηση.

Κάθε αναμέτρηση με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι δύσκολη. Πόσο μάλλον τη φετινή, μεταβατική χρονιά, για τον Παναθηναϊκό.

Όμως οι «πράσινοι» σκοπεύουν να παλέψουν μέχρι το τέλος.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε και να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, η ομάδα είναι διαφορετική και έχει άλλη φιλοσοφία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα μικρά πράγματα σωστά», εξήγησε ο Κασελάκης.

«Τα σουτ μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά η άμυνα μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως με τη Φενέρ. Να είμαστε έτοιμοι για ό,τι εμπόδιο μας βάλουν», τόνισε ο Νέντοβιτς.

Και συμπλήρωσε, αναφορικά με την πανδημία και την covid-19: «Είναι μία κατάσταση που πρέπει να ζήσουμε, είναι μία περίεργη κατάσταση και το lockdown που έρχεται θα την κάνει δυσκολότερη. Αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη συνηθίσουμε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.