Σίνγκλετον: «Χαρούμενος για Βόβορα, ήμουν από τους υποστηρικτές του»

Gazzetta team
Σίνγκλετον: «Χαρούμενος για Βόβορα, ήμουν από τους υποστηρικτές του»
Ο Κρις Σίνγκλετον αποθέωσε τον Γιώργο Βόβορα, αλλά του... ευχήθηκε να μην έχει καλό βράδυ όταν θα παίξουν αντίπαλοι Παναθηναϊκός και Αναντολού Εφές.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Αναντολού Εφές θυμήθηκε τη συνεργασία που είχε με τον 43χρονο τεχνικό στον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν πήραν το Super Cup, αλλά μαθαίνω ότι πάνε καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Ο κόουτς παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει. Νιώθω ότι έδειξε πως ήταν πολύ καλός κόουτς, όταν είχε αποτελέσει υπηρεσιακό τεχνικό πιο παλιά. Στην πρώτη μου σεζόν, αν θυμάμαι καλά, είχε κοουτσάρει σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας» και συνέχισε:

«Πριν αναλάβει ο Τσάβι και μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ένιωσα την ενέργεια και το σχέδιο του για το παιχνίδι. Ήμουν ένας από τους υποστηρικτές του στο παρασκήνιο και είμαι χαρούμενος που τα πάει καλά, που έχει την ευκαιρία του. Ελπίζω να μην έχουν τόσο καλή βραδιά όταν παίξουμε αντίπαλοι, αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.