Αταμάν: «Η Εφές υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία»! (pics)

Αταμάν: «Η Εφές υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία»! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αταμάν: «Η Εφές υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία»! (pics)
Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την απόφαση να διακοπεί οριστικά η EuroLeague, φέρνοντας ως παραδείγματα το ΝΒΑ και τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Ευρώπη.

Η Αναντολού Εφές πορεύεται φέτος με τον βασικό κορμό που συνέβαλε στην αγωνιστική εκτόξευση της προηγούμενης διετίας. Συγκεκριμένα, οι Μπομπουά, Σίνγκλετον, Πλάις, Ντάνστον και Σιμόν έβαλαν τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαια ενώ οι Λάρκιν και Μίτσιτς συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι Τούρκοι μετρούσαν 24 νίκες σε 28 αγώνες πριν από την οριστική διακοπή της EuroLeague και ο έμπειρος προπονητής ανέφερε σχετικά: «Η Εφές είναι μια από τις ομάδες που υπέστη τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του αθλητισμού! Ήμασταν δυο νίκες πάνω από τον πλησιέστερο αντίπαλο μας ενώ απέμεναν έξι αγώνες για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Ήμασταν το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο. Εκείνη την περίοδο ήταν σωστό να σταματήσουμε προσωρινά τους αγώνες όμως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που η σεζόν τερματίστηκε οριστικά! Ειδικά από τη στιγμή που το ΝΒΑ και το ποδόσφαιρο συνεχίστηκαν. Έγινε μεγάλη αδικία! Δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα ήμασταν πρωταθλητές αλλά αν χάναμε, θα έπρεπε να έχουμε χάσει στο γήπεδο».