Πρίντεζης : «Σημαντικό να έχεις παίκτες με σωστή νοοτροπία»

Μιλώντας στην media day, o Γιώργος Πρίντεζης έκανε αναφορά στο ρόλο που θα έχει φέτος στην ομάδα μετά τις κινήσεις ενίσχυσης, τον κορονοϊό, τον Σάσα Βεζένκοβ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και τους χαρακτήρες των παικτών. 

Πρίντεζης : «Σημαντικό να έχεις παίκτες με σωστή νοοτροπία»

Ο υπαρχηγός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports είπε αρχικά ότι «η κάθε κουβέντα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα πιο εύκολη η ζωή μας από ένα μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής».

Για το αν θα είναι πιο ξεκούραστη φετινή σεζόν για τον ίδιο, λόγω των διαθέσιμων λύσεων στη θέση του: «Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη για αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοβ είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στην ομάδα: «Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν τον βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως οι κακές κατατάσσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες».