EuroLeague: Το Final 4 του 2021 στην Κολωνία!

Gazzetta team
EuroLeague: Το Final 4 του 2021 στην Κολωνία!
H EuroLeague Basketball ανακοίνωσε επισήμως ότι το Final 4 του 2021 θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30/5 στην Κολωνία.

Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι η Κολωνία θα είναι η διοργανώτρια πόλη του Final 4 για το 2021. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας επρόκειτο να διοργανώσει την τελική φάση της EuroLeague πέρσι ωστόσο η σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε οριστικά δίχως την ανάδειξη πρωταθλητή έπειτα από την έξαρση της πανδημίας.

Η Κολωνία, λοιπόν θα γίνει το επίκεντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ το τριήμερο 28-30/5/2021 και η Lanxess Arena χωρητικότητας 18.000 θεατών θα φιλοξενήσει τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτρια Ευρώπης!

«Αποφασίσαμε να φέρουμε το Final 4 στην Κολωνία για τους ίδιους λόγους που την επιλέξαμε αρχικώς! Το πρώτο Final 4 της νέας δεκαετίας θα διεξαχθεί σε μια υπερσύγχρονη αρένα και μια σπουδαία πόλη που δεν έχει δική της ομάδα στις διοργανώσεις μας. Η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει ότι είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσελκύσουμε νέους φιλάθλους στην EuroLeague» ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος κι Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.