Παναθηναϊκός: Ο Φριντέτ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Κίνα! (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Φριντέτ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Κίνα! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ο Φριντέτ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Κίνα! (vid)
Ο μεγαλύτερος οικονομικός... βραχνάς για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο Τζίμερ Φρίντετ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Κίνα.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε στις τάξεις των «πρασίνων» σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αφορούσε την ανώδυνη αποδέσμευση του Τζίμερ Φριντέτ.

Όμως για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε ο Αμερικανός γκαρντ να έβρισκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα στα χρήματα που... επιθυμούσε αφού το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έφτανε τα 1,7 εκατομμύρια για την επόμενη χρονιά.

Τέλος καλό, όλα καλά. Τόσο για το «τριφύλλι» όσο και για τον ίδιο τον Φριντέτ! Μέσα από τα social media, ο 31χρονος γκαρντ ανακοίνωσε -έχοντας αγκαλιά τα παιδιά του και φορώντας την κατάλληλη φανέλα- ότι επιστρέφει στην Κίνα και δη στους Σανγκάι Σαρκς. Δηλαδή την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν βρεθεί στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη έκλεισαν όλα τα «ανοικτά» θέματα των «πρασίνων» (σ.σ. αν και ενδέχεται να δοθεί συμβόλαιο και στον Νίκο Δίπλαρο) ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmer Fredette (@jimmerfredette_32) στις