EuroLeague: Ο Γκρέιντζερ αποχαιρέτησε την Μπασκόνια (vid)

EuroLeague: Ο Γκρέιντζερ αποχαιρέτησε την Μπασκόνια (vid)

EuroLeague: Ο Γκρέιντζερ αποχαιρέτησε την Μπασκόνια (vid)
Ο Τζέισον Γκρέιντζερ αποχωρεί ως πρωταθλητής από την Μπασκόνια έπειτα από τρία χρόνια στη Χώρα των Βάσκων.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ έκλεισε τον κύκλο του στην Μπασκόνια έπειτα από μια τριετία κι ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέστη ρήξη αχίλλειου με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη την εφετινή σεζόν.

Ο Γκρέιντζερ τέθηκε στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο τουρνουά της Βαλένθια όπου η Μπασκόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα και σήμερα (31/7) αποχαιρέτησε τους Βάσκους με ένα μήνυμα στα social media.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω από που να αρχίσω, ούτε τι να πω. Κλείνει μια περίοδος τριών χρόνων όπου έζησα τα πάντα, τα καλά και τα άσχημα του αθλητισμού. Ήλθα το 2017 με όρεξη να δείξω στον κόσμο της Μπασκόνια την καλύτερη έκδοση του εαυτού μου όμως δεν βρέθηκα στο επίπεδο που ήθελα. Έστω κι έτσι, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο μέχρι που έφτασα την υγεία μου στα άκρα... Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί όμως όλα ολοκληρώνονται κάποια στιγμή και αυτό συμβαίνει τώρα. Απλώς, ευχαριστώ όλη την πόλη της Βιτόρια, όλους τους οπαδούς της Μπασκόνια, όλους εκείνους που δουλεύουν πίσω από τα φώτα για αυτή την ομάδα και είναι σημαντικοί. Πλέον αρχίζει μια νέα εποχή στη ζωή μου όπου θέλω να απολαύσω αυτό το σπορ. Θα είμαι πάντα δικός σας»!