Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Χιλ υπό... προϋποθέσεις (vids)

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Χιλ υπό... προϋποθέσεις (vids)

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Χιλ υπό... προϋποθέσεις (vids)
Από τη στιγμή που αποτέλεσε παρελθόν ο Νίκος Παππάς, υπάρχει σκέψη για την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ ο οποίος ενδεχομένως να αλλάξει τον «πράσινο» σχεδιασμό αν δεν υπάρξει απόφαση για επτά ξένους.

Στον Παναθηναϊκό έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να... πατήσουν το πόδι στο γκάζι όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτη προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση του βασικού πλέι μέικερ ο οποίος θα έχει το δύσκολο έργο να «γεμίσει» τα παπούτσια του Νικ Καλάθη. Ο Λορέντζο Μπράουν παραμένει ο υπ' αριθμόν «1» στόχος και ο οποίος θα επηρεάσει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας. Τα πράγματα είναι απλά. Ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση του «άσου» θα είναι και εκείνος που θα δρομολογήσει και τις κινήσεις του «τριφυλλιού» όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΜ ΝΤΕΚΕΡ

Το όνομα του Σαμ Ντέκερ μπορεί να βγήκε στην επιφάνεια ως υποψήφιο για τη θέση «τέσσερα» στον Παναθηναϊκό ύστερα από το «κόλλημα» που παρουσιάστηκε με τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον (χωρίς να έχει μπει οριστικό τέλος ακόμα) ωστόσο η περίπτωση του εξαρτάται άμεσα με τον point guard. Αν είναι τελικά ο Λορέντζο Μπράουν, οι «πράσινοι» ενδεχομένως μην ασχοληθούν με τον Αμερικανό φόργουορντ αφού θα ψάξουν για κάποιον με καλύτερο περιφερειακό σουτ.

Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ναι μεν έχει προταθεί, αλλά είναι πολύ ασταθής έξω από τα 6.75 μέτρα και δεν θα μπορεί να «κουμπώσει» σε αυτά που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Βόβορας.

ΧΙΛ ΥΠΟ... ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Από εκεί και πέρα, ο Μάλκολμ Χιλ που αγωνίστηκε στην Αστάνα έχοντας κατά μέσο όρο 20,2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ 40% στα τρίποντα και 84% στις βολές, φέρεται να είναι εκείνος που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για τη θέση του γκαρντ προκειμένου να πάρει τη θέση του Νίκου Παππά στο ρόστερ. Σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για 7ο ξένο είναι βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη περιφερειακού, ενώ παραμένει ακόμη ανοικτό το εν λόγω ενδεχόμενο εάν και εφόσον πάει με 6 ξένους, αλλά αποφασιστεί να «κοπεί» κάποιος από την frontline.

Σε κάθε περίπτωση ο Χιλ είναι το πρώτο όνομα που έχει στη λίστα του ο Γιώργος Βόβορας προκειμένου να καλύψει αυτή τη θέση και παράλληλα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο «τρία» παίζοντας ταυτόχρονα με τον Φόστερ στην ίδια πεντάδα.