«Ο Διαμαντίδης με ρώτησε αν έχω αρχ...α να βάλω τρεις βολές»! (vid)

Gazzetta team
«Ο Διαμαντίδης με ρώτησε αν έχω αρχ...α να βάλω τρεις βολές»! (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε 40 ετών και ο Ισραηλινός πρώην φόργουορντ της Μακάμπι, Γκάι Πνίνι θυμήθηκε μια ιδιαίτερη ατάκα του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού στα playoffs του 2012!

Το 5ο και καθοριστικό παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του 2012 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ήταν.. ακατάλληλο για καρδιακούς.

Ο Διαμαντίδης είχε κάνει το 85-82 στα 11 δευτερόλεπτα για το φινάλε όμως το ματς δεν έλεγε να τελειώσει, αφού ο Πνίνι κέρδισε φάουλ στην προσπάθεια του για τρίποντο και ισοφάρισε σε 85-85.

Πάλι ο 3D ήταν αυτός που πήρε τη μπάλα στα κρίσιμα και με 1/2 βολές έγραψε το 86-85 στα 5 δευτερόλεπτα. Οι Ισραηλινοί όμως δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση, αφού ο Μπουρστέιν κλείστηκε υπέροχα από την παγίδα του Παναθηναϊκού και έτσι η ελληνική ομάδα πανηγύρισε μια αγχωτική πρόκριση στο Final 4.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν εκπληκτικός με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Πνίνι θυμήθηκε τη… στιγμή των βολών!

«Ο Διαμαντίδης με πλησίασε και μου είπε: "Υπάρχουν 25.000 άνθρωποι γύρω σου. Έχεις τα αρχ... να βάλεις και τις 3 βολές;". Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν όταν το είπε, αλλά τελικά τις έβαλα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα της ισραηλίτικης ιστοσελίδας Walla με αφορμή τα 40ά γενέθλια του 3D!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.