Σπανούλης: «Αγαπημένα μου παιχνίδια οι τελικοί του back2back»! (vid)

Σπανούλης: «Αγαπημένα μου παιχνίδια οι τελικοί του back2back»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σπανούλης: «Αγαπημένα μου παιχνίδια οι τελικοί του back2back»! (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο του αγώνα στην EuroLeague και… μοίρασε τον τίτλο ανάμεσα σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα στην EuroLeague έχει ανασταλεί και η διοργάνωση δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές, ζητώντας τους να επιλέξουν το αγαπημένο παιχνίδι τους στον θεσμό.

Έτσι, λοιπόν ο Βασίλης Σπανούλης κλήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο αγώνα του μεταξύ των 324 που έχει δώσει στην EuroLeague και επέλεξε τους τελικούς της Πόλης και του Λονδίνου όπου ο Ολυμπιακός έκανε το back2back το 2012 και το 2013, αντίστοιχα!

«Τα αγαπημένα μου παιχνίδια στην EuroLeague είναι σίγουρα ο τελικός του 2012 και του 2013! Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω το αγαπημένο μου παιχνίδι, ήταν πολλά τα τελευταία 7-8 χρόνια, επομένως θα διαλέξω τους δυο τελικούς που κερδίσαμε την EuroLeague και θα τους θυμάμαι για πάντα, είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα έχω πάντα στο μυαλό μου! Εγώ, οι συμπαίκτες μου, όλη η ομάδα, οι φίλαθλοι και οι πρόεδροι, όλοι ξέρουν τι περάσαμε για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι κάθε χρονιάς στην EuroLeague και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε»!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.