Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Λίγοι αλλά αποφασισμένοι!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Λίγοι αλλά αποφασισμένοι!
Ο Ολυμπιακός έχοντας πολλές απουσίες αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Με πολλές δυσκολίες, αλλά και αποφασιστικότητα ο Ολυμπιακός (10-14) αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν (9-15) για την 25η αγωνιστική της Euroleague (19:15, NS1). Οι «ερυθρόλευκοι» βιώνουν μια περίεργη και δύσκολη κατάσταση, αφού οι απουσίες, οι ατυχίες και το ban της Euroleague έχουν δημιουργήσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι Σπανούλης, Ρότσεστι και Χαραλαμπόπουλος είχαν τεθεί εκτός από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά οι Πολ και Ρούμπιτ αρρώστησαν, είναι στο νοσοκομείο και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τους «ερυθρόλευκους».

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, εξαιτίας του ban της Euroleague, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι σε αυτήν θα είναι οι νεαροί Νικολαΐδης και Ποκουσέφσκι, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Επιστροφή και για τον Γιώργο Πρίντεζη, που ξεπέρασε και αυτός με την σειρά του το πρόβλημα του και μάλιστα έπαιξε και στο φιλικό κόντρα στο Λαύριο.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και άπαντες γνωρίζουν, όπως παραδέχτηκε και ο κόουτς του Ολυμπιακού, ότι η τακτική περνά σε δεύτερο πλάνο. Ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό, που πρέπει να βγάλει διάθεση για να καλύψει και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Από την άλλη η Βιλερμπάν , βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση με 7 ήττες στα προηγούμενα 8 παιχνίδια και θα ήθελε να πάρει μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της, ενώ θα της δώσει και μια μικρή βαθμολογική «ανάσα».

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα.