Τόμας: «Θέλουμε να βρεθούμε στην τετράδα»

Τόμας: «Θέλουμε να βρεθούμε στην τετράδα»

Gazzetta team
Τόμας: «Θέλουμε να βρεθούμε στην τετράδα»
Ο Ντεσόν Τόμας εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός στοχεύει πιο ψηλά τη φετινή σεζόν από την... απλή πρόκριση στα playoffs και έκανε λόγο ακόμα και για είσοδο στην τετράδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν επιτρέπεται να είμαστε ασταθείς. Η ομάδα δεν τα πήγε καλά στο κομμάτι του σουτ, είχαμε κάποιες λάθος αποστάσεις. Είναι στοιχεία που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί» ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες της... τετράδας:

«Δεν είναι απίθανο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να εστιάζουμε στο τι κάνουμε εμείς. Θέλουμε να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, γιατί έχουμε το καλύτερο κοινό μακράν. Ελπίζω να βρεθούμε στην τετράδα. Αυτό θα μας δώσει μεγαλύτερη ενέργεια».

Και συνέχισε: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε, να μάθουμε από τα λάθη μας. Για τρία δεκάλεπτα τα πήγαμε πολύ καλά. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δούμε. Επιθετικά δεν θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο μας. Είμαστε η καλύτερη επίθεση στην Euroleague. Έχουμε πολλά όπλα στην επίθεση. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι σε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα. Αυτό είναι το κομμάτι που θέλει βελτίωση από την πλευρά μας».

Και κατέληξε: «Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε για τα φαβορί. Η προσοχή είναι στην ομάδα μου. Η Εφές είναι σπουδαία, η Ρεάλ είναι σπουδαία, αλλά και ο Παναθηναϊκός».