Τόμας: «Όπως και στο τέταρτο δεκάλεπτο με την Μπάγερν»

Τόμας: «Όπως και στο τέταρτο δεκάλεπτο με την Μπάγερν»

Gazzetta team
Τόμας: «Όπως και στο τέταρτο δεκάλεπτο με την Μπάγερν»
Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζάλγκιρις Κάουνας (17/1, 21:30) και είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα σε αυτό το ματς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν είπε κατά τη διάρκεια της media day ότι «θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ζάλγκιρις είναι καλή ομάδα έχει τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια και παίζει έξυπνα. Είναι έξυπνη ομάδα, με καλό προπονητή. Θα έρθει για να πάρει τη νίκη» ενώ στάθηκε και στο κλειδί του ματς: «Πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο αθλητικότητας. Παίζουν με ένταση σε κάθε θέση και θα πρέπει και εμείς να παίξουμε με ένταση και εξυπνάδα».

Για τον Λούκας Λεκαβίτσιους που επιστρέφει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού είπε ότι «είναι γρήγορος. Τρέχει πάρα πολύ στο παρκέ και μπορεί να δώσει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Πιέζει πάντα τον αντίπαλο και δεν σταματάει. Αυτό το έκανε πολύ καλά πέρυσι» ενώ τέλος ρωτήθηκε για την φόρμα των «πρασίνων»: «Παλεύουμε. Αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το δείξαμε και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπάγερν. Είχαμε κάποια σκληρά παιχνίδια όπως με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως τώρα θέλουμε να βγούμε στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ζάλγκιρις».