Ομπράντοβιτς: «Ούτε ο Σπανούλης πίστευε αυτό που κατάφερε!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
Ομπράντοβιτς: «Ούτε ο Σπανούλης πίστευε αυτό που κατάφερε!» (gTV)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει ποδαρικό για το 2020 στην bwin, τον επίσημο εθνικό χορηγό της Turkish Airlines Euroleague, αποκαλύπτει το highlight της δεκαετίας που έφυγε αλλά και τι θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη. Δείτε τι λέει για το αποψινό (21.00) ματς με τον Ολυμπιακό, για τα «γκάζια» που ρίχνει στα τάϊμ-άουτ, αλλά και πως χαρακτηρίζει τον Saras!

Είναι αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και για του λόγου το αληθές «μιλούν» οι 9+2 ευρωπαϊκοί τίτλοι (Euroleague + Saporta Cup), που έχει κατακτήσει με όλες (6) τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε! Ξέχωρα από τις αναρίθμητες επιτυχίες του στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και τα μετάλλια (5) που έχει φορέσει στο στήθος ως προπονητής της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας σε Παγκόσμια κι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Μιλάμε για συνολικά 43 τίτλους σαν coach κι άλλους τέσσερις σαν παίκτης!

Ο λόγος φυσικά για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος διανύει ίσως την χειρότερη (από πλευράς αποτελεσμάτων) σεζόν της προπονητικής του καριέρας στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών και κατ' επέκταση η κακή «χημεία», έχουν θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση της Φενερμπαχτσέ στα playoffs της εφετινής Euroleague.

H bwin, o Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines Euroleague σε συνεργασία με το gazzetta.gr, συνάντησε τον 59χρονο Σέρβο τεχνικό ανήμερα πρωτοχρονιά και λίγες ώρες πριν το αποψινό (21.00) τζάμπολ του αγώνα Ολυμπιακού-Φενερμπαχτσέ σας παρουσιάζει μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε τι είπε ο "Ζοτς" για το 2019 αλλά και για τις αιτίες της εφετινής κακής πορείας της ομάδας του αλλά και γιατί διαφωνεί με όλους όσοι θεωρούν το ματς στο ΣΕΦ πρόωρο τελικό.

Ο πολυνίκης Ευρωπαίος προπονητής (3 φορές "coach of the year" στην Euroleague) μιλάει για το ιδιαίτερο κίνητρο που ψάχνει για να αντιμετωπίσει το ασυνήθιστο (γι' αυτόν) φαινόμενο των ηττών, δηλώνει ότι ζούμε στην εποχή του gossip και του αρνητισμού, σχολιάζει τα κατορθώματα του Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζει «αδελφό» τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι αποκαλύπτει τι δώρο θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη, αλλά και ποιο ήταν το highlight της δεκαετίας που αποχαιρετήσαμε... Απολαύστε τον!

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε το Athens Marriott Hotel για τη φιλοξενία