Πιτίνο: «Εκτός αν πάρουμε σουτέρ από τους Ουόριορς...»

Γιώργος Κούβαρης
Πιτίνο: «Εκτός αν πάρουμε σουτέρ από τους Ουόριορς...»
Ο Ρικ Πιτίνο ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προλαβαίνει να αλλάξει πράγματα ενόψει του Game 3 στο ΟΑΚΑ (23/4) ενώ αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Νικ Καλάθη.

ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιώργος Κούβαρης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 78-63 που πλέον δεν αφήνει περιθώριο για νέα απώλεια στη σειρά για τους «πράσινους»: «Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση».

Ο Πιτίνο κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Φακούντο Καμπάτσο: «Είναι ένας σκληρός παίκτης. Παλεύει, πήρε ένα ριμπάουντ δύσκολο με αντιπάλους ψηλούς. Παίζει έξυπνα. Είναι τρομερή η προσπάθειά του».

Σε ερώτηση για αν σκέφτεται ενδεχόμενες αλλαγές στο Game 3, είπε: «Εκτός αν πάρουμε παίκτες από τους Ουόριορς που μπορούν να σουτάρουν, δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι λόγω της ήττας σε ένα παιχνίδι... Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό».

Σε ό,τι αφορά τον Νικ Καλάθη που τελείωσε τον αγώνα με 0/11 σουτ εντός πεδιάς, επισήμανε: «Ο Καλάθης δεν είχε καλό ματς, λόγω της άμυνας που τον έπαιζαν. Δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα».