Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει κάτι μεταγραφικό, τραυματίας ο Καλάθης από το 3'»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει κάτι μεταγραφικό, τραυματίας ο Καλάθης από το 3'»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου ρωτήθηκε για μεταγραφική ενίσχυση και απάντησε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα για το άμεσο μέλλον, ενώ τόνισε πως ο Νικ Καλάθης έπαιζε τραυματίας από το 3ο λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, ενώ και στην άμυνα μας ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Πήραμε πόντους στον αιφνιδιασμό και είχαμε προβάδισμα 11 πόντων. Δεν μπήκαμε καλά στο 3ο δεκάλεπτο. Χάσαμε ελέυθερα σουτ και lay up. Μετά το 27o λεπτό κάναμε πολλά λάθη, επιθετικά φάουλ και είχαμε πολλά νεύρα γιατί νιώθουμε πίεση μετά από τις 3 σερί νίκες. Στο τέλος παλέψαμε επιθετικά και βρήκαμε σκορ στον αιφνιδιασμό»

Για το 3ο δεκάλεπτο «Είμαστε πιεσμένοι εξαιτίας των ηττών που κάναμε. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού αυξάνεται η πίεση που νιώθουμε. Κάνουμε λάθη. Εχουμε πρόβλημα λόγω και των 2 απουσιών. Και ο Θανάσης δεν ήταν στο τέλειο επίπεδο σωματικά, αλλά βοήθησε. Ο Καλάθης χτύπησε στο 3ο λεπτό και συνέχισε να παίζει για να βοηθήσει την ομάδα»

Για το αν υπάρχει σκέψη να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός: «Δεν κάνω ποτέ σχόλια γι' αυτό το θέμα. Μπορώ να πω πως δεν υπάρχει κάτι. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να επιστρέψουν και να βελτιωθούμε. Να επανέλθουμε σε καλό επίπεδο.