Σύσσωμος ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σύσσωμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, αφού τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και ερασιτέχνη τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.  

Σύσσωμος ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τίμησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού (ομαδικά και ατομικά) τίμησαν με την παρουσία τους τον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ ο αρχηγός των πρασίνων στο βόλεϊ, Σωτήρης Πανταλέων άφησε ένα λουλούδι στη φωτογραφία του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού».

Το δελτίο Τύπου

Σύσσωμος βρέθηκε χτες ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στο τουρνουά μπάσκετ στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι αθλητές , οι προπονητές, οι ακαδημίες  και το διοικητικό προσωπικό των τμημάτων έδωσαν το παρών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον σπουδαίο παράγοντα του Συλλόγου.

Όλα τα τμήματα ομαδικά και ατομικά συμμετείχαν στην γιορτή χτες ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα που είναι ο τελικός της διοργάνωσης.

Η «μάνα του λόχου» είχε ενεργή συμμετοχή και είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρκέ βρέθηκαν ένας εκπρόσωπος από κάθε τμήμα του «τριφυλλιού» κατά την παρουσίαση των ομάδων του τουρνουά.

Αναλυτικότερα οι «πράσινοι» που βρέθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν οι Πανταλέων (βόλεϊ ανδρών), Λαμπρινίδου (βόλεϊ γυναικών), Μούλη (μπάσκετ γυναικών), Κουρλιάφτης (πόλο),  Κωνσταντινόπουλος (πινγκ πονγκ), Χιόνης (ράγκμπι), Δράκου (κολύμβηση),  Γκελαούζος (στίβος),  Θεοδωρίδης (άρση βαρών), Γεωργιάδου (ξιφασκία), Παπαδόπουλος (πυγμαχία), Μόλβαλης (καταδύσεις), Παπαθωμάς (σκοποβολή), Αναστασιάδη (τοξοβολία), Γκρίτζαλης (ποδόσφαιρο σάλας), Παπασάββας (ποδηλασία) Δρογκόπουλος (esports),   Κανιούρης (μοντέρνο πένταθλο) και Κουτσουρίδης (πάλη).

Εν συνεχεία ο  Σωτήρης Πανταλέων εκπροσώπησε τους αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.  και άφησε ένα λουλούδι στη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα.