Γιασικεβίτσιους: «Ευτυχώς δεν παίζω "1 on 1" με τον Ομπράντοβιτς»! (vid)

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους: «Ευτυχώς δεν παίζω "1 on 1" με τον Ομπράντοβιτς»! (vid)
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση με την Φενέρ στον ημιτελικό και την προσπάθειά του να κάνει ξανά μεγάλη την Ζαλγκίρις.

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις είπε αρχικά για την πρόκληση του να είναι αντιμέτωπος με τον Ομπράντοβιτς: «Ευτυχώς δεν παίζω "1 on 1" μαζί του! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές, αλλά πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι πριν από 9 χρόνια καθόταν στην ίδια θέση, αλλά ως παίκτης δίπλα στον Ομπράντοβιτς, και φέτος θα τον αντιμετωπίσει: «Αν είσαι στο Final 4 και παίζεις ενατίον του είναι ήδη επιτυχία! Θα είναι σίγουρα προετοιμασμένοι, θα παίξουν σωστά, όπως κάνουν όλη τη σεζόν. Ελπίζω να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι».

Για την διαδικασία με την Ζαλγκίρις, για να την φέρει στο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη: «Όπως κάθε κόουτς, προσπαθείς να δουλεύεις καθημερινά σε μικρά πράγματα. Είναι μια μεγάλη διαδικασία. Είμαι τυχερός που έχω παίκτες που θέλει ο καθένας να προπονεί, που θέλουν να βελτιώνονται, που μου δινουν το 100% κάθε ημέρα. Προσπαθώ να μην κοιτάω πολύ μακριά από το επόμενο παιχνίδι, μια ομάδα σαν τη Ζαλγκίρις δεν μπορεί να κοιτάει πολύ μακριά. Ελπίζω να εκπλήξουμε τη Φενέρ. Πάμε βήμα βήμα, είναι το πιο εύκολο».