Λάσο: «Χαρούμενος για τους παίκτες μου, εξαιρετικός ο Σενγκέλια»

Gazzetta team
Λάσο: «Χαρούμενος για τους παίκτες μου, εξαιρετικός ο Σενγκέλια»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια και τόνισε τι πρέπει να προσέξει η Ρεάλ Μαδρίτης (17/01, 21:45).

Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε αρχικά: «Πρόκειται για μια ομάδα, για την οποία έχουμε τεράστιο σεβασμό. Στο παιχνίδι της Euroleague μας είχαν νικήσει, παίζοντας πολύ καλά και τα πήγαν εξαιρετικά, γιατί πήραν ένα προβάδισμα, στο οποίο εμείς δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος κερδίσαμε σε ένα κλειστό παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις καλύτερες πιθανότητες κόντρα στην Μπασκόνα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μπασκόνια έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει έναν εξαιρετικό παίκτη, όπως είναι ο Σενγκέλια. Είναι μια ομάδα που καθημερινά είναι ανταγωνιστική. Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να αρχίσουμε από την άμυνα, αλλά η Μπασκόνια μπορεί να παίξει πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχουν απλά... κλειδιά».

Για το νικηφόρο σερί της ομάδας του υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος με το πώς δουλεύουν όλοι οι παίκτες. Καθένας από αυτούς βρίσκει το ρόλο του και η συνεισφορά του ανεβάζει όλη την ομάδα. Όλοι έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά και παράλληλα παίζουμε καλό μπάσκετ».

Για τους παίκτες του και τους τραυματίες είπε: «Έχουμε 13 παίκτες διαθέσιμους. Τελειώσαμε καλά την προπόνηση και σε αυτή έβγαλε ένα μέρος ο Ράντολφ, αν και ακόμα χρειάζεται χρόνο. Από φυσικής κατάστασης είναι σε καλά επίπεδα».