Ντόντσιτς: «O Σπανούλης είναι το είδωλό μου και ο λόγος που φοράω το 7!»

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «O Σπανούλης είναι το είδωλό μου και ο λόγος που φοράω το 7!»
Ο Λούκα Ντόντσιτς, μίλησε μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Σπανούλης είναι το είδωλό του και ο λόγος που φοράει το νούμερο 7.

Εξαιρετικός ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, παρά την ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ, σημειώνοντας 33 πόντους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο «eurohoops», όπου και τόνισε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι το είδωλό του και ο λόγος που φοράει το 7, αλλά και πως λατρεύει την Αθήνα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης είναι το είδωλο μου, για αυτό φοράω το νούμερο 7. Έχω πολλούς φίλους εδώ, είναι πάντα χαρά μου να επισκέφτομαι την Ελλάδα. Λατρεύω να παίζω εδώ, αγαπώ την Αθήνα.

Δεν με ενδιαφέρει αν έκανα career high γιατί χάσαμε. Δεν νιώθω καλά, δεν έκανα αρκετά, επομένως δεν με νοιάζει αν έβαλα 33 πόντους. Παίξαμε αρκετά καλά και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος και είναι δύσκολο να κερδίσεις μία ομάδα όταν βαράρει 36 βολές και εμείς 11. Δεν παραπονιέμαι για τη διαιτησία, έπρεπε να είχαμε βρει τον τρόπο να κερδίσουμε. Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε.

Χάσαμε κρίσιμα σουτ, πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε. Όταν έχεις αντίπαλο τον Παπανικολάου είναι πάντα ένα δύσκολο ματς απ», τόνισε χαρακτηριστικά.