Φαρίντ: Ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με τη Μπασκόνια

Φαρίντ: Ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με τη Μπασκόνια

Γιώργος Κούβαρης
Φαρίντ: Ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με τη Μπασκόνια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ο Κένεθ Φαρίντ πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι της Μπασκόνια απέναντι στην Άλμπα.

Ο Αμερικανός σέντερ αποτέλεσε παρελθόν από τους «πράσινους» και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Βιτόρια και δη στην Μπασκόνια.

Την Παρασκευή (11/09) φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Βάσκων και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης απέναντι στην Άλμπα με 101-99.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 16:20 λεπτά στο παιχνίδι και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 13 πόντους έχοντας 3/3 δίποντα, 7/7 βολές, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Πρώτοι σκόρερ των Βάσκων ήταν οι Λόουσον (19π.) και Φριτς (18π., 10ριμπ.)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.