Παναθηναϊκός: Πόλος έλξης ο Φαρίντ στο Παρίσι!
Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τη διαβολοβδομάδα ο Παναθηναϊκός και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague. Οι πράσινοι παίζουν στο Παρίσι κόντρα στην Παρί (22:00, Novasports Prime), ένα πολύ απαιτητικό ματς.
Εκεί θα κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του τριφυλλιού ο Κένεθ Φαρίντ που αφίχθη για να ενταχθεί στην ομάδα του Εργκίν Άταμαν την Κυριακή (09/11) με συμβόλαιο δύο μηνών.
Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού μόλις βρήκε στην Accor Arena για το καθιερωμένο ζέσταμα έγινε πόλος έλξης για τους φιλάθλους της Παρί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.