EuroLeague, Μπασκόνια: «Συζητάει την πώληση του Ντόντα Χολ, υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του»

EuroLeague, Μπασκόνια: «Συζητάει την πώληση του Ντόντα Χολ, υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του»

Newsroom
Ντόντα Χολ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μπορεί να έχει συμβόλαιο ως το 2026 με την Μπασκόνια, όμως η παραμονή του Ντόντα Χολ μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται.

Σε ολικό λίφτινγκ φαίνεται ότι προχωράει η Μπασκόνια, μετά και την απομάκρυνση του Πάμπλο Λάσο. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και βρίσκονται στη λίστα για πώληση, είναι ο Ντόντα Χολ.

Ο Αμερικανός σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026, αλλά όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του «Encestando», οι Βάσκοι κάνουν σοβαρές σκέψεις για να αποφορτιστούν από το συμβόλαιό του.

Μάλιστα αναφέρεται πως υπάρχει και buy out στο συμβόλαιό του, το οποίο αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους «μνηστήρες» της υπόθεσης να το κοστολογούν ως υψηλό. Ωστόσο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει εξέλιξη και ο Χολ να πωληθεί από την Μπασκόνια.

Μπασκόνια, μεταγραφές: Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν τον Ρόντιονς Κούρουτς
1

Την περασμένη σεζόν μέτρησε σε 34 παιχνίδια στην EuroLeague 8.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 1.1 μπλοκ στα 21'30'' που πατούσε παρκέ.

@Photo credits: EuroLeague
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.