Μίτσιτς: Χαμός με νέο δημοσίευμα, οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στη Ρεάλ!

Μίτσιτς
Το σίριαλ με τον Βασίλιε Μίτσιτς καλά κρατεί, με νέο δημοσίευμα από τη Σερβία να κάνει λόγο για συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που το όνομά του έχει ήδη συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Το σίριαλ αναφορικά με το μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς δεν λέει να τελειώσει.

Μετά το δημοσιεύμα του «Sportando» που ανέφερε ότι ο Σέρβος γκαρντ είχε πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ ύψους 18 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια, αλλά επέλεξε τον Ολυμπιακό, ήρθαν οι συμπατριώτες του για να αλλάξουν το αφήγημα.

Συγκεκριμένα, το σέρβικο μέσο «Basketball Sphere» ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία στέλνοντας τον Μίτσιτς στη Ρεάλ Μαδρίτης κάνοντας λόγο για κλεισμένη συμφωνία.

Μίτσιτς: «Αφήνει τα 18 εκατομμύρια της Χάποελ και επιλέγει Ολυμπιακό»
Βασίλιε Μίτσιτς

 

Αφού έγινε ανταλλαγή από τους Φοίνιξ Σανς στους Σάρλοτ Χόρνετς και στη συνέχεια στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Βασίλιε Μίτσιτς αποδεσμεύτηκε και έγινε unrestricted free agent 48 ώρες αργότερα. 'Οπως αναφέρεται, ο Σέρβος σταρ πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, θα εισπράξει επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια από τους Μιλγουόκι Μπακς, τα οποία θα καταβληθούν σε βάθος τριετίας – 666.666 δολάρια ετησίως.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.