Euroleague: Ο Ναν χαμογελαστός με το βραβείο του MVP της σεζόν στο ΟΑΚΑ
Ο Κέντρικ Ναν, έχοντας διανύσει μία τρομερή σεζόν κατάφερε να αναδειχθεί σε πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς για το 2024-25 στην Euroleague.
Όπως φαίνεται και μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης, ο Αμερικάνος γκαρντ παρέλαβε το βραβείο του και πόζαρε χαμογελαστός με φόντο τις πράσινες κερκίδες του ΟΑΚΑ.
Αυτή είναι η πρώτη φορά όπου παίκτης του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε σε MVP μετά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη τη σεζόν 2010-11.
Η φωτογραφία του Ναν με το τρόπαιο
Now that’s a selfie 🤳 @nunnbetter_ with his award! @Paobcgr frame it 📸 pic.twitter.com/dF4pK4hUqL
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 21, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
