Οι αναγνώστες του Gazzetta μίλησαν: Σλούκας, ο MVP των πρωταθλητών Ευρώπης, με μικρή διαφορά από τον Λεσόρ (poll)

Οι αναγνώστες του Gazzetta μίλησαν: Σλούκας, ο MVP των πρωταθλητών Ευρώπης, με μικρή διαφορά από τον Λεσόρ (poll)

Newsroom
Σλούκας
Το Gazzetta ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον MVP της σεζόν για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και ο κόσμος επέλεξε τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη EuroLeague για έβδομη φορά στην ιστορία. Οι «πράσινοι» στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο να κατευθύνει μαεστρικά και τον Κώστα Σλούκα να κάνει το ίδιο στο παρκέ.

Μάλιστα ο Έλληνας γκαρντ αναδείχθηκε MVP του Final Four. Το Gazzetta... πιστό στο ραντεβού του, έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον ΜVP της σεζόν για το τριφύλλι.

Συνολικά ψήφισαν 10.645 άτομα και νικητής ήταν ο Κώστας Σλούκας, παίρνοντας το 35% δηλαδή 3.712 ψήφοι. Στην δεύτερη θέση ο Ματίας Λεσόρ που συγκέντρωσε το 30% των ψήφων, ενώ την τριάδα κλείνει ο φοβερός σκόρερ και πρώην NBAer, Κέντρικ Ναν με ποσοστό 25%.

Αναλυτά τα αποτελέσματα

6777677

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.