Παναθηναϊκός: Η «καταπράσινη» υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος (vids)

Παναθηναϊκός: Η «καταπράσινη» υποδοχή στο Ελ. Βενιζέλος (vids)

Παναθηναϊκός αεροδρόμιο
Δείτε όλα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και την αποθέωση στους παίκτες του Ερκγίν Αταμάν για την κατάκτηση της EuroLeague.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού «πρασίνισαν» το αεροδρόμιο. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 7η «ευρωκούπα» της ιστορίας του και το ντελίριο ενθουσιασμού και πανηγυρισμών ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα.

Με τους φίλους της ομάδας να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την αποστολή και την Αστυνομία του «Ελ. Βενιζέλος» να τονίζει πως δεν έχει ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο μαζεμένο. Φυσικά κατά την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή υπήρξε αποθέωση, με την κούπα να φαίνεται από το πιλοτήριο.

Και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους για να ανέβουν στο πούλμαν που θα τους πάει στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Σλούκας γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Ματίας Λεσόρ, που εμφανίστηκε γυμνός με τον μικρό του γιο.

Όλη η αποστολή βρίσκεται στην οροφή του λεωφορείου σε ένα αέναο πάρτι. Η... έκσταση φυσικά δε σταματάει, καθώς στο ΟΑΚΑ αναμένεται επίσης πάρα πολύς κόσμος που θα συνεχίσει σε πανηγυρικό μουντ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.