Γιαννακόπουλος «Άλλοι μετράνε συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!

Γιαννακόπουλος «Άλλοι μετράνε συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγυρίζει την κατάκτηση της Euroleague
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε την πρώτη EuroLeague ως διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σχολίασε την τεράστια επιτυχία των «πράσινων» στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης με τον πλέον εμφατικό τρόπο, επικρατώντας στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης και ολοκληρώνοντας το μεγάλο comeback μετά την περσινή 17η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση της έβδομης EuroLeague, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη NOVA, τονίζοντας με νόημα: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές στα Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός! Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται πουθενά, είναι της ομάδας. Το άγχος την ώρα του αγώνα ήταν μεγάλο, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε! Θα σκεφτούμε μετά τους τελικούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.