Final Four 2024: «Πρασινίζει» ο εξωτερικός χώρος της Uber Arena, πολλοί αναζητούν εισιτήριο (vid)

Final Four 2024: «Πρασινίζει» ο εξωτερικός χώρος της Uber Arena, πολλοί αναζητούν εισιτήριο (vid)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Uber Arena.
Οι φιλοι του Παναθηναϊκού συρρέουν στην Uber Arena για το μεγάλο τελικό του Final Four 2024, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ένα εισιτήριο στο... παρά πέντε! Αποστολή στο Βερολίνο: Βασίλης Τσίγκας.

Ο μεγάλος τελικός της EuroLeague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Με τους φίλους των «πράσινων» να φτάνουν στην Uber Arena με κάθε πιθανό μέσο, είτε με αυτοκίνητα και πούλμαν, είτε με τη χρήση της συγκοινωνίας.

Εκτός του γηπέδου, το... μάτι βλέπει περισσότερες πράσινες φανέλες, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν φτάσει εκτός της Uber Arena αναζητώντας ένα εισιτήριο για την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους να διεκδικεί το 7ο αστέρι.

Περιπτώσεις πλαστών εισιτηρίων

Έξω από το γήπεδο υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι δεν έχουν εισιτήριο και ψάχνουν την τελευταία στιγμή ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που τους έχει αποτραπεί η είσοδος καθώς έχουν πλαστά εισιτήρια. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν υπάρξει φασαρίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.