Final Four 2024, Γιασικεβίτσιους για τον μικρό τελικό: «Είναι σκ@τ@, κανείς δεν θέλει να το αλλάξει»

Final Four 2024, Γιασικεβίτσιους για τον μικρό τελικό: «Είναι σκ@τ@, κανείς δεν θέλει να το αλλάξει»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους.
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους... ξεσπάθωσε για τη χρησιμότητα του μικρού τελικού σε ένα Final Four, εξηγώντας πως κανείς δεν θέλει να το αλλάξει και δεν ακούει τους παίκτες και τους προπονητές.

Η κουβέντα για τη χρησιμότητα του μικρού τελικού σε ένα Final Four είναι πλέον μόνιμη. Αλλά το ματς που κρίνει την 3η και την 4η θέση, συνεχίζει να υπάρχει. Και οι δύο ηττημένοι των ημιτελικών, είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν ξωπίσω τους την απογοήτευση ενός αποκλεισμού και να αγωνιστούν.

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους και η Φενέρμπαχτσε, μαζί με τον Ολυμπιακό, συνθέτουν το δίδυμο του τελικού της... παρηγοριάς. Με τον Λιθουανό προπονητή να ξεκαθαρίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν του αρέσει ο μικρός τελικός.

«Σκ@τ@, αλήθεια, σκ@τ@. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα, κανείς δεν θέλει να μας ακούσει και κανείς δε θέλει να το αλλάξει», είπε ο Γιασικεβίτσιους.

Και συνέχισε: «Πάντα επαναλαμβάνω το ίδιο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να μας δουν. Όμως έστω κι έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα και αυτοί θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί. Δεν μας ακούν για πολλά πράγματα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.