Μπαφές: «Εμφανίστηκαν και οι ''φίλοι'', τους περιμέναμε»

Μπαφές: «Εμφανίστηκαν και οι ''φίλοι'', τους περιμέναμε»

Newsroom
Ο Χρήστος Μπαφές στο ΣΕΦ
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη από όσους στεναχώρησαν.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Ρεάλ, κάνοντας κάκιστο πρώτο ημίχρονο και πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στη Εuroleague στον μικρό τελικό απέναντι στη Φενέρ (26/5, 18:00). Ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν τους ερυθρόλευκους.

«Εμφανίστηκαν και οι «φίλοι»… Τους περιμέναμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθούμε για το καλύτερο, το καλύτερο για τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στηρίζουν την ομάδα και συγνώμη απ´ όλους που στενοχωρήσαμε απόψε. Συνεχίζουμε… Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς», έγραψε στο twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.