Final Four: Το Gazzetta έκανε ιστορικό unboxing της Panini με θρύλους της Euroleague και έβγαλε την ομάδα που θα την κατακτήσει (vid)

Panini
Η επίσκεψη του Gazzetta στη fan zone βγήκε σε καλό. Ποια κάρτα διαλέξαμε και ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Euroleague. Αποστολή - Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Το Gazzetta επισκέφτηκε τη fan zone της Euroleague και είχε πραγματικά... fun. Για την ακρίβεια περάσαμε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε χάρη στην Panini. Αυτή η παιδική μυσταγωγία που άνοιγες τα φακελάκια με ευλάβεια προκειμένου να τα κολλήσεις στο άλμπουμ, επέστρεψε στο μυαλό μας. Φυσικά σε πιο εξελιγμένη μορφή.

Μόλις είδαμε το περίπτερο της Panini δεν κρατηθήκαμε και ξεκινήσαμε τις ερωτήσεις. Ηταν τόσες πολλές που μάλλον οι άνθρωποi με σκοπό να τελειώνουν με τη δική μας παρουσία, μάς πρότειναν να κάνουμε το πρώτο και ιστορικό unboxing με κάρτες παικτών της Euroleague!

Δεχτήκαμε με χαρά και μάλιστα το πήγαμε λίγο παραπέρα βρίσκοντας και τον τελικό νικητή. Δείτε όλο το βίντεο και θα καταλάβετε, ειδικά για το θέμα διαβλητότητας που υπήρξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.