Final Four 2024, Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» χρώμα από τον κόσμο του στην Πύλη του Βραδεμβούργου (vid)

Final Four 2024, Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» χρώμα από τον κόσμο του στην Πύλη του Βραδεμβούργου (vid)

Ολυμπιακός
Οι φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην Πύλη του Βραδεμβούργου δίνοντας και «ερυθρόλευκο» χρώμα στο Βερολίνο, καθώς ετοιμάζονται για τον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Στο Βερολίνο χτυπάει η... καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και οι φίλοι του Ολυμπιακού δε γινόταν να λείψουν από το μεγάλο αυτό ραντεβού, μιας και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συμμετέχει στο τρίτο διαδοχικό Final Four.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Live στο Gazzetta) και από νωρίς το «ερυθρόλευκο» χρώμα υπάρχει στους κεντρικούς δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας. Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στην πύλη του Βραδεμβούργου και φυσικά αργότερα θα βρεθούν στην «Uber Arena» για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Μάλιστα θα περπατήσουν την «Alexanderplatz» και στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) θα ξεκινήσουν για το γήπεδο και για να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πύλη του Βραδεμβούργου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.