Τρία σούπερ ειδικά στοιχήματα για το Final Four της Euroleague!

Newsroom
gazzetta_euroleague_f4_24.05_
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ και Φενέρ ρίχνονται στη μάχη του Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο (24-26/5) με φόντο την κούπα!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Η αγωνία στην Euroleague κορυφώνεται με το Final-4 που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ευρώπης!
Για πρώτη φορά μετά το 2012 η Ελλάδα έχει διπλή εκπροσώπηση σε Final-4, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να είναι παρόντες και να διεκδικούν την κούπα, θέλοντας να εκθρονίσουν τη Ρεάλ.
Οι δύο «αιώνιοι» αφού απέκλεισαν Μπαρτσελόνα και Μακάμπι αντίστοιχα έκλεισαν θέση στο Βερολίνο και μπορούν να αναμετρηθούν μόνο στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία, εφόσον υποτάξουν στους ημιτελικούς Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε που συμπληρώνουν το καρέ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα προκρίθηκαν σε Final-4 για τρίτη σερί χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία τους και αυτή τη φορά στοχεύουν στην τέταρτη κούπα τους, την οποία δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τις δύο τελευταίες φορές.
Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν τράβηξαν… τελεία στην 12ετή απουσία τους από το Final-4, επιστρέφοντας για πρώτη φορά μετά το 2012 και θέλουν να ολοκληρώσουν τη φετινή ιστορική επιστροφή με τον έβδομο τίτλο τους στη διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός παρατάσσεται στο Βερολίνο με βασικό όπλο την ατσάλινη άμυνα, αλλά και τις λύσεις που μπορεί να βρει με πλουραλισμό στην επίθεση. Ο πλέον κλασικός σουτέρ των Πειραιωτών είναι ο Άλεκ Πίτερς που απειλεί σταθερά πίσω από τα 6.75μ. Να είναι ο Α.Πίτερς «ερυθρόλευκος» με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα είναι
σε απόδοση 2.50
.
Ο Παναθηναϊκός προτάσσει το επιθετικό ταλέντο και ειδικότερα την ποιότητα του Κέντρικ Ναν, του πρώην ΝΒΑερ που άλλαξε ουσιαστικά τον ρου της «πράσινης» πορείας στον «μαραθώνιο». Ο Ναν είναι με 15.9 πόντους πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αταμάν και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Final-4 προσφέρεται στο 3.00.
Το φετινό Final-4 είναι από τα πλέον αμφίρροπα και οι αναμετρήσεις του αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες, με την… παράταση να ελλοχεύει στους ημιτελικούς ή τον τελικό. Να κριθεί τουλάχιστον μία μονομαχία στην παράταση είναι σε απόδοση 3.00.
Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές
επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).
*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ &ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.