Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχει πίεση, μίλησα και με τον Γιάννη»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Δεν υπάρχει πίεση, μίλησα και με τον Γιάννη»

Newsroom
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενόψει του Final Four της Euroleague.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία και το Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, έδωσε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν υπάρχει κάποια πίεση στο «τριφύλλι» για την κατάκτηση ενώ αποκάλυψε και τι τον συμβούλευσε ο αδερφός του, Γιάννης.

«Νομίζω για αυτό είμαστε στο αεροδρόμιο σήμερα, για να διεκδικούμε τίτλους. Θα πάμε στο Final Four, θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για εμάς, είναι η πρώτη μου φορά που πάω, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και ελπίζω να κερδίσουμε.

Ακούγεται πάρα πολύ ωραίο στα αυτιά μου το να είμαι πρωταθλητής NBA και πρωταθλητής Euroleague.

Έχουμε μιλήσει με τον Γιάννη και μου είπε πάλι τα ίδια. “Μπες μέσα, παίξε με ενέργεια, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος.

Ο στόχος είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και μένεις συγκεντρωμένος σε αυτό. Τώρα η ιστορία ότι κάποιος ήταν εδώ ή ότι κάποιος έχει έχθρα με κάποια ομάδα δεν νομίζω ότι είναι σημαντικά.

Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση. Παίζεις σε ένα ουδέτερο γήπεδο, πας εκεί για να κερδίσεις και είναι τώρα 25% για όλους μας. Έχουν όλοι την ευκαιρία να κερδίσουμε το κύπελλο, για εμάς δεν υπάρχει πίεση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Αν υπάρχει μυστικό; Η σκληρή δουλειά είναι το μυστικό. Αυτό, κάθε μέρα. Το consistency, Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».

@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.