Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Γουίλιαμς - Γκος: Ένας dreamkeeper που δεν ξεχνάει πού ξεκίνησαν όλα

Η ιστορία ενός τατουάζ ft. Γουίλιαμς - Γκος: Ένας dreamkeeper που δεν ξεχνάει πού ξεκίνησαν όλα

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος.
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος ζει το όνειρό του. Το αναφέρει ένα πελώριο τατουάζ στην πλάτη του. Αλλά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει συνθέσει ένα απίθανο μωσαϊκό τέχνης στον κορμό του και μιλάει γι' αυτό στο Gazzetta και στην «Ιστορία ενός τατουάζ».

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος δεν είναι δα και ονειροπόλος. Αν και η... επιγραφή στην πλάτη του, επιτάσσει πως πρέπει να κρατάει το κάθε όνειρό του. Dreamkeeper!

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού φροντίζει, σε κάθε πιθανή περίπτωση, να θυμίζει στον 18χρονο εαυτό του, γιατί έκανε εκείνο το τατουάζ, σε ένα μαγαζί στο Λας Βέγκας.

Βέβαια, το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη του, δεν είναι ακριβώς το καμάρι του. Ο Γουίλιαμς - Γκος έχει πολλά άλλα να καυχηθεί. Και να μην ξεχνάει.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος.
Ο Dreamkeeper Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος.

Η «Ιστορία ενός τατουάζ» φοράει... ερυθρόλευκα και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος μιλάει για το μελάνι που κοσμεί το κορμί του. Ή για να το θέσουμε καλύτερο, τον κορμό του, αφού τα χέρια του δεν έχουν ίχνος τατουάζ. Και υπάρχει λόγος γι' αυτό.

«Το πρώτο που έκανα ήταν στο στήθος. Είναι το skyline της πόλης του Όρεγκον, στο Πόρτλαντ, όπου μεγάλωσα. Στην κορυφή γράφει "ποτέ μην ξεχνάς που ξεκίνησαν όλα". Είναι ξεχωριστό επειδή το ταξίδι μου με πήγε σε όλον τον κόσμο, αλλά είναι cool να μπορώ να θυμάμαι που έχω γεννηθεί και από που έχω ξεκινήσει», είπε στο Gazzetta ο Γουίλιαμς Γκος.

Αντίθετα με άλλους, είχε πάρει την άδεια των δικών του για να... σημαδέψει το κορμί του. Με έναν απαραίτητο αστερίσκο.

«Αρκεί να μη φαίνεται...»

«Οι γονείς μου, μου έδωσαν άδεια να το κάνω. Ήμουν ακόμη στο Λύκειο. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να το κάνω σε ένα μη εμφανές σημείο. Γι' αυτό το έκανα στο στήθος, για να μη φαίνεται. Αν μπορώ να φοράω την μπλούζα μου και να μη φαίνεται, ήταν ΟΚ», είπε για την οικογενειακή... δικλείδα ασφαλείας.

Τα τατουάζ του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.
Τα τατουάζ του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού θυμήθηκε το αρχικό του πλάνο, τι ήθελε να κάνει και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Μετά από το πρώτο, είχα ένα όραμα στο μυαλό μου να καλύψω ολόκληρο τον κορμό μου. Όταν έκανα το στήθος, μπήκα στη διαδικασία. Το ήθελα από παλιά, από τα χρόνια του σχολείου. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και αρκετός πόνος μέχρι να φτάσουμε εδώ. Αλλά θέλω να μείνω στον κορμό μου, ίσως και στα πόδια μου. Αλλά δεν έχω κάνει κάτι στα χέρια μου, ούτε έχω πλάνο να κάνω».

Όσο για τα επόμενα; «Στην πλάτη μου έχω μόνο το Dreamkeeper, στους ώμους μου έχω τα ονόματα των γονιών μου. Πρέπει να κάνω μερικά ακόμα, έχω πια ένα γιο και μία κόρη. Οπότε κάτι θα κάνω γι' αυτούς».

«Δόξα στον Κύριο»

Κάθε αθλητής έχει το αγαπημένο του τατουάζ ή αυτό που εκτιμά περισσότερο. Για τον Γουίλιαμς - Γκος σημαντικό ρόλο παίζει η θρησκεία.

«Έχω τις λέξεις "Δόξα στον Κύριο" ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου. Νομίζω ότι αν έπρεπε να διαλέξω μία φράση, θα ήταν αυτή. Τον Δοξάζω καθημερινά από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου», είπε στο Gazzetta.

Η πλάτη του Γκος.
Η πλάτη του Γκος.

Πλέον, οι περισσότεροι αθλητές έχουν πολλά τατουάζ. Σε κάποια αποδυτήρια υπάρχει... ανταγωνισμός και αυτά του Ολυμπιακού δεν μπορούν να αποτελέσουν εξαίρεση.

«Υπάρχει ανταγωνισμός, ο Ναζ (Μήτρου Λονγκ) έχει αρκετά», παραδέχτηκε ο Γκος. Και συνέχισε: «Αλλά τα κάνω για εμένα, έχουν ξεχωριστό νόημα, είτε αφορούν την οικογένεια ή την πίστη μου, είναι προσωπικά και μου αρέσουν».

@Photo credits: eurokinissi